Skydning - et kerneområde i soldaterforeningen ...

Skydning er en vigtig aktivitet i soldaterforeningens virke - såvel lokalt som de fælles konkurrenceskydninger.
Her er Henning Frantzen, Vordingborg-afd., ved at klargøre!
Foto: Erik Jakobsen

Skydestævne på 50 meter bane på KALVEBOD

Københavns-afdelingen er arrangør af årets konkurrenceskydning på 50 meter og indkalder nu til stævnet søndag 6. september i Københavns Skyttecenter på Kalvebod.

Der afvikles en serieskydning i tilknytning til stævnet.

Der er mødetid kl. 09.00 i morgenkaffe, og tilmeldingsfrist er fastsat til fredag 21. august.

Nedenfor informeres om praktiske informationer og proportioner.

Indkaldelse skydestævne 50 meter 2020

Konkurrenceskydning indendørs 15 meter februar 2020

Glimtende skydepræmier er attraktive for enhver skytte i en soldaterforening!
Foto: Erik Jakobsen

29 af soldaterforeningens skytter satte søndag 23. februar 2020 hinanden stævne på 15-meter banen på Vordingborg Kaserne til årets dyst mellem lokalafdelingerne, og det blev en god og kammeratlig dag såvel på banen som under stævnefrokosten.

Vordingborg-afdelingen var stævnets tilrettelægger og kan glæde sig over, at "alt klappede" som forudsat.

Og endnu engang "klappede" det også for Nykøbing-afdelingen, der med sine 7 skytter hentede 187,29 point - og tog den flotte hovedpokal med hjem igen som så mange gange før! - Stort tillykke.

De 4 skytter fra Københavns-afdelingen hentede på 2. pladsen 184,25 point, Vordingborg-afdelingen med 8 skytter hentede 184,13 point, og endelig Lolland-afdeling med 6 skytter 171,00 point.

Der blev tildelt erindringspokaler til de 3 bedste hold.

Individuelt var der skarp duel om topplaceringerne! 3 soldaterkammerater skød 194 point: Ole Ebbe, Nykøbing-afdelingen, Henning Frantzen, Vordingborg-afdelingen og Allan Bruun, Nykøbing-afdelingen.

Ole Ebbe snuppede som dagens bedste skytte endnu engang "Albertuspokalen" med sine 7 blink-tiere! Denne pokal er en vandrepokal indstiftet i 2015 - og er til dato tildelt til 3 forskellige skytter fra Nykøbing-afdelingen. Det er ganske flot!

En god dag for soldaterforeningen og - ikke mindst - for vore dygtige skytter, som året igennem vedholdende træner sig til de god skyderesultater.

En oversigt over dagens resultater kan downloades nedenfor!

Flere fotos fra skydestævnet i fotogalleriet!

De så glade ud - de 7 dygtige skytter fra Nykøbing-afdelingen! Forrest Ole Ebbe, der blev dagens bedste skytte og blev hyldet med "Albertuspokalen".
Foto: Erik Jakobsen

Skyderesultater på 15 meter - februar 2020

Skydestævne på 50 meter 2019 i Nykøbing F.

Stolte præmiemodtagere: Leif Jepson (i midten) modtog 1. præmien til Nykøbing-afdelingen. Til venstre Lennart Jacobsen, Vordingborg-afdelingen, og (til højre) Peter Parbst, Københavns-afdelingen.
Foto: Erik Jakobsen

Konkurrenceskydningen på 50 meter mellem soldaterforeningens lokalafdelinger afvikledes søndag 18. august 2019 i Nykøbing F. med Nykøbing-afdelingen som tilrettelægger.

Skydningen vandtes af Nykøbing-afdelingen.

Individuelt bedste skytter var Peter Parbst, Københavns-afdelingen, med 195 point, Henning Frantzen, Vordingborg-afdelingen, med 194 point, og Ole Ebbe, Nykøbing-afdelingen, med 193 point.

Skydningens resultatoversigt kan downloades her nedenfor.

Skydestævne 50 meter 18.08.19 Nykøbing F.